Het verlies van een dierbare is helaas onvermijdelijk en een ieder van ons heeft hier mee te maken gehad of krijgt hier mee te maken. Ook ik heb hier meermalen mee te maken gehad en juist vanuit deze verliezen heb ik de stap gemaakt om het roer helemaal om te gooien en een switch in mijn leven te maken. 

Als geen ander weet ik hoe fijn het kan zijn om een tastbaar iets van een overleden dierbare in handen te kunnen hebben of iets om naar te kijken. Het kan je het gevoel geven dat diegene toch nog een 'beetje bij je is'. Dit is zo belangrijk voor de rouwverwerking en het kan je helpen om te 'healen'. 

Voor meerdere mensen heb ik memorie harten met as (en haar) van hun overleden dierbare mogen maken en ik ben hier zo dankbaar voor. Meestal doe ik dit geheel intuïtief of in overleg zoals ik ook mijn andere creaties maak. Ik ga uiterst integer en respectvol om met de as en doe dit volgens een eigen ritueel. Samen bespreken wij wat jouw wensen zijn en wat jij graag  in een memoriehart of muurcirkel of welke vorm maar ook verwerkt mag worden.

 

Op bovenstaande afbeeldingen enkele voorbeelden van mijn creaties.

Op foto 1. een voorbeeld van een hart met as en haar van een overleden kat, daarnaast heb ik een bedel van een engel en edelstenen erin verwerkt.

Op foto 2. zie je een voorbeeld van een muurcirkel met as van onze eigen overleden hond Inca. Hierin heb ik schelpen van verschillende stranden in Nederland waar wij met haar gewandeld hebben, een bedel en een mini glazen flesje met haar haar verwerkt. 

 

Ben jij geïnteresseerd of wil je informatie neem dan gerust contact met mij op.