Mijn naam is Eleonora van Steenderen, ik woon samen met mijn vriend Léon, en kat Sammy in Westervoort. Ik ben in juni 2020 afgestudeerd tot Holistisch therapeut, heb mijn Reiki Master certificaat en ben momenteel bezig mijn de opleiding tot Reiki Trainer bij Zoma Opleidingen. 

Van kleins af aan wist ik al dat ik mensen wilde helpen, ik maakte als kind altijd graag een praatje met onbekende mensen en zij kwamen ook spontaan op mij af om vervolgens hun hele en hebben en houden aan mij bloot te leggen.

Ik was als jong meisje al erg geïnteresseerd in de medemens in het algemeen. Ik vroeg mij af waarom mensen bepaalde dingen deden, keuzes maakten en bepaald gedrag vertoonde. Ik was en ben er van overtuigd dat alles een oorzaak heeft. Ik voelde snel met mensen mee, en begreep hen onmiddellijk zonder dat ik wist waar dit vandaan kwam.
Ik was al snel een klankbord voor vele mensen, en ik gaf hen (onbewust) energie en inzichten.

Echter mijn loopbaan verliep anders en ik ben als accountmanager bij een drukkerij, projectmanager bij een uitzendbureau en later als directiesecretaresse in het MBO aan de slag gegaan. Deze functies heb ik altijd met veel plezier en toewijding uitgeoefend, maar diep in mijn hart wist ik dat dit niet mijn roeping was en hield vast aan 'het vertrouwde'. 


In 2015 sloeg het noodlot toe, ik zat om meerdere redenen al tegen een burn-out aan en vanaf dat moment ben ik binnen 15 maanden vier van mijn meest dierbare personen in het leven verloren. 

Na een periode van voor mijn gevoel totale stilstand ben ik goed gaan nadenken over wat ik nu werkelijk wilde in het leven, en ben ik op zoek gegaan naar mijn zielsmissie. 
Na een korte zoektocht en vele meditaties vond ik mijn ultieme opleiding te weten Holistisch Therapeut. 

Als vrouw van 52 jaar jong, weet ik uit ervaring dat het leven vol pieken en dalen zit. In mijn nabije omgeving heb ik te maken gehad met ongewenste intimiteiten, mishandeling, verslavingen, relatieproblemen, fysieke problemen en rouw door verlies. Met deze ervaringen en mijn opleiding wil ik graag mensen helpen die toe zijn aan  verandering in hun leven.

Ik ben er van overtuigd dat gebeurtenissen, hoe heftig ook, je niet zomaar overkomen. Uit ervaring weet ik dat dit levenslessen zijn en dat als je er aan toe bent en ervoor open kan staan er hele mooie dingen uit kunnen voortkomen. 

Ik vind het belangrijk om de mens achter de mens te zien. Zien zonder oordeel, dat typeert mij.